BOUNCE


Lite bilder som jag lånade av Emma när vi var & såg Bounce..Detta är alltså efter själva uppvisningen när vi började att shaka loss i skummet:D Me likeee..








Jag innan dom hade satt igång, lite spänd & förväntansfull



Kanske kan lite av bilderna hjälpa er att förstå hur sjukt kul det var!!!

Tisdag 16:26


Oj oj oj va tiden springer ifrån mig, har inte gjort ett piss idag förutom att jag har börjat läsa en bok. Mycket ovanligt faktiskt för att vara jag men som sagt när jag väl börjar så är det väldigt svårt att sluta. Men nu var det ett tag sen, å igår när jag var på hemköp så köpte jag en pocket bok i sista sekund vid kassan. Tänkte att jag kunde läsa den nu idag om jag inte hade nått annat för mej & det har jag inte heller. 14 år till salu heter den & det är en sann svensk historia som gör den genast mycket intressantare tycker jag men samtidigt hemskare.

        Även att jag har överkonsumerat dessa supergoda Läkerol tabletter, är det farligt tro?

Bra helg


Jisses va roligt jag haft i helgen, är det såhär det känns när man inte jobbar lördagar? Haha närå inte varje helg man åker & ser Bounce direkt & det var nog det som var det bästa. Det går inte att förklara i ord det måste UPPLEVAS! Det var en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma.

BOUNCE VAR GRYMT OCH ALLA SOM INTE GÅR PÅ DET MISSAR NÅNTING STORT, KAN VARA DET BÄSTA JAG SETT OCH DET ABSOLUT ROLIGASTE.!

Men samtidigt får man inte glömma att jag var där med ett härligt & stort Julle gäng & alla älskar ju att dansa. Men det var absolut inte bara dans, nej nej det var konst och dom tog upp många viktiga ämnen jaja svårt att förklara såhär som sagt.

Kvällen bjöd på en utgång på Stadt & det var väldigt kul faktiskt, jag dansade dansade & dansade. Marie var stupfull, Anna var stupfull men inte jag. Men dom drog nog med mig i det mesta så till sist var jag stupfull haha närå inte riktigt.


Som sagt sjuuuukt bra helg. Nu taggar jag inför nästa helg i estocolmo!;D


/Joaaa

Farväl


Jahapp då var man en 1000 lapp fattigare & inte nog med det så har jag huvudvärk. Men det kanske inte är så konstigt efter en dag som denna.. För att försöka komma på ett litet bättre humör ska jag steka pannkakor till mig själv & sedan kika på Lets dance finalen hade jag tänkt.





Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har haft

/Joa

Fyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaan!


Hahahahahahahha jag är så arg just nu så att jag nästan blir glad, vet inte riktigt hur jag ska reagera. Men kan inte direkt stå & skrika åt kunderna bara för att jag har fått en parkeringsböter på 1000 JÄVLA KRONOR!!!!! DET ÄR HELT SJUKT, FÖRSTÅR NI? visste inte ens att man kunde få det på så mycket, men tydligen stog jag på en handikappparkering även fast jag inte fattade själv att jag gjorde det. Väldigt konstig skylt var det iaf, såg den ju när jag parkerade men den var mycket längre bak än där jag stog men det kanske var nån ruta under snön som man inte såg. Fy fan säger jag bara, måste avreagera mig lite förstår ni. Så detta blir nog inte världens roligaste blogginlägg precis.....

Bounce


Imorgon åker jag iväg till Sthlm med Julle för att se på den otroligt duktiga dansgruppen Bounce, kommer nog bli super kul. Det är ju lixom ståläcktare så jag antar att man själv får hänga med & dansa och att det rekomenderades att ha oömma, lediga, sköna och dansanta kläder! Så vi åker ju redan kl 7 på morgonen & sen har vi lite fritid i sthlm så det blir nog lite shopping skulle jag tro:D Sen så ska jag ju till Sthlm nästa helg igen & hälsa på=) Massa roligt jag ska ha!





Have a nice day /Joa

Mätt & belåten


Nu har jag precis kommit hem från Bankok kajen, var ju där med Giganten & åt eftersom Frida ska bli mamma ledig. Det blev en överaskningsmiddag för henne åså fick hon blommor av oss. Det var väldigt väldigt gott kan jag säga, klämde tillåmed i mig en efterrätt. Har blivit väldigt duktig på det har jag märkt på den senaste tiden. Åt massa tårta hos mamma igår med, haha jag kommer bli fet.


Inte jag som tagit bilderna men det var ungefär det här jag åt:D
  



Gokväll /Joa

ÖN<3


Fan är sjukt sugen på en ö-kväll nu snart när det börjar nalkas vår, skulle va sjukt nice. Någon som är PÅ?




Onsdag


Godmorgon godmorgon!

Uscha idag har jag inte sovit så bra vaknade vid 4 tiden & var klar vaken, trodde seriöst att jag skulle gå upp vid den tiden. Men som tur var så lyckades jag somna om ändå till klockan var 9 iaf. Börjar kl 1 idag så innan dess hade jag nog tänkt att ta en promenad & kanske städa lite. Fint väder äre me så det låter lockande att gå ut.

Igår innan jag skulle till mamma färgade jag håret, hade köpt en moussetoning som jag slängde i men ångrade mej typ för att det såg ut som att min utväxt höll på att bli rosa eftersom det var lite rött i färgen jag köpte. Men det blev bra tillslut ändå, även fast jag bara hade i den i en kvart å sedan stog å gnussade med massa schampo & balsam efter åt för att försöka få bort färgen hehe. Ikväll kanske vi ska ut & äta med jobbet för att säga hejdå till Frida nu innan hon blir mammaledig. 


                             
 Före, ljusare slingor här            Lite mer rött & glansigare ( inte så bra bild dock)



/Joa♥


Presentos!



Hähä gjorde ett himla fint kort till mamma nyss å även ett vackert paket med (jo man får ha fjädrar på paketen för det är ju snart påsk, bara dom inte har blivit plockade från levande fåglar :S det hoppas jag inte men svårt att veta ju)
Å ja jag vet att paketen inte matchar men det är för att jag inte har gjort det rosa/svarta paketet men skitsamma fint ändå ju=)


    





















Hejråååå/Joa

Grattis mammi!


Idag fyller min mammi år, Grattis på henne ska dit & fira ikväll å äta mammas å min förhoppningsvis goda smörgåstårta som vi snodde ihop igårkväll..

Var på stan igår med kusinvitamin skulle köpa & kika på presenter men hittade massa nice till mej själv istället, blev förvånad att jag hittade så mycket snyggt på JC faktiskt var ju åår sen jag handlade där sist känns det som. Blev iaf en ny jeans jacka eftersom jag tyckte den jag beställde från internet var lite för stor såå nån som vill köpa den gammla? strl 34 från HM å aldrig använd:) Hör jag ett bud? 1 2 3 såld till den vackra damen i grön tröja. hääh nä va knäpp jag är, nu ska jag sluta men är på så bra humör när jag vaknade till det här vackra skinande vädret. Var ju typ snöstrom igår:(
Köpte även en liten svart väst, t-shirt å en långärmad. Mycket nice vare! Sen köpte jag även lite annat smått å gott.


Mammsen




Min gamla jeansjacka


/Johanna

Back in the days...


Satt å kollade på Hp05´s gammla bilder på Pixbox idag, haha kommer ni ihåg de? Hade nästan glömt att vi hade massa bilder där. Var iaf hur kul som helst & saknar tiden väldigt mycket oxå. Alltid var de nå bus på gång, gillart:D
Nu känns det mer som att man har blivit en gammal tråkig kärring å det ända man gör är att jobba, njae inte riktigt ska väl inte överdriva. Men ska ju inte neka till att jag saknar allt & alla:)

Bara för det så åker några gammla gooodingar upp, just for you to remember;)


     

     

       


Hääääärliga bilder & ett ännu härligare gäng, eller hur?:D


/Joaa

Läggdags..

 
Idag var jag på min sista akupunktur behandling. Ganska så skönt att slippa det nu faktiskt, inte det skönaste precis men vad gör man inte för att bli frisk. Fint väder har det varit idag med, hoppas det håller i sig nu så att snön försvinner.
Dålig på upttadera har jag blivit med, förlåt. Men har lixom tappat orken eller nå känner ja.

Men helgen blev iaf riktigt bra, Dennis & jag startade med en tacos middag å sedan så bjöd vi in lite folk till en förfest för att sedan besöka stadt. Första gången sen nyårsafton jag var där faktiskt, trevligt att komma ut lite.


Läge för en glass?


Japp nu har vi börjat att sälja glassar igen på Giganten, å det är ju en aning frestande att dom står här vid kassan hela dagarna och det finns massa nyheter som jag så gärna skulle vilja testa. Så det blir nog en glass när jag har slutat kanske den nya Sandwichen Stracciatella eller Nogger mint eller varför inte Ben & Jerrys glass Wich ja det finns många. Har redan testat magnums nya Temptation caramel & almonds och den var verkligen jätte god, kanske lite onödiga förpackningar bara men dom var snygga och glassen var nog lite mindre än en vanlig Magnum glass.


Magnum Temptation Caramel & Almonds  Ben & Jerry's Wich Sandwich StracciatellaNogger Mint

MUMS MUMS MUMS, JAG VILL HA GLASS!

//Joa

Depp


aoouuup deprimerande väder, finns inte så mycket mer att tillägga för tillfället...


Joa säger hej!

Hej!

Denna dag har gått väldigt snabbt, skönt fast jag tycker faktiskt att de är rätt roligt att jobba oxå:)
Men har inte slutat än men efter jag slutat ska jag till mormor & morfar på middag & sedan ikväll blir det mys med Madde:)  Det ska blir roligt.

då!

Lördag


Godmorgon! Antar att dom flesta har precis klivit upp eller fortfarande ligger & drar sig i sängen.
Nu har jag varit dålig på upptadera igen å Sandra har påpekat att det var ju flera "år" sedan jag la upp den där bilden på våfflorna nu så skärpning.

Igår så åkte jag till Yttre hem till Dennis efter jobbet han är nämligen hundvakt där åt hans föräldrar/systers hundar så jag har sovit själv i lägenheten en kväll. Men igår så ville jag träffa honom eftersom jag stannar i stan ikväll med. Jag, Dennis å Teike kollade på en film som jag hade hyrt å sedan blev det en tidig kväll för mig eftersom jag jobbar idag. Fick även redan på att Dennis & jag kan hyra lägenheten i 3 månader till så det är väldigt roligt:)

/Joa

Mumsfillibaba



Wihoo jag orkade att handla våffelsmet & sedan tillbereda dom, å det var ju tur det för jäklar vad goda dom blev:D Så nu är det jag som får bjuda på våffelkalas någon dag. Väldigt smidigt å enkelt & det kladdade sig inte eller rann över ens, vilket underbart våffeljärn. Nu är det bara disken kvar, inte lika kul dvs.



Disney!


Jarråå idag så fick jag tag på ett Disney toast/våffel järn på jobbet. Vi hade nämligen dom på annons för ynka 39:- förra veckan när dom egentligen ska kosta 529:- så dom tog ju slut hur fort som helst. Men iallafall så var det en tjej som lämnade tillbaka ett oanvänt idag så då fick jag köpa det:D Så nu kanske det blir en sväng på Hemköp för att handla ingredienser till en våffelsmet om jag orkar..


   

Imorgon är jag ledig & då blir det att möta upp Elin på stan å äta lunch tillsammans så får vi se vad som händer sen.

Ha en bra kväll
puss
/Joa

Måndag morgon


Idag vaknade jag 07:45 för att jag skulle på akupunktur igen halv 9, var kanske inte de trevligaste att göra när man är morgontrött å sömnig. Blev inte ens piggare av alla stick snarare tröttare..Men hon sa att man kunde bli trött utav akupunkturen men det blev jag inte förra gången. Nu har Dennis & jag varit duktiga & städat, han har dammsugit & dammtorkat å jag har diskat. Men nu snart tror jag att det får bli en liten powernap innan jag börjar jobba kl 2.

Igår var vi på bio & såg Män som hatar kvinnor, den var verkligen jätte bra & jätte spännande. Även fast den var 2 1/2 timme lång så blev den inte långtråkig. Träffade även Elin å Mattias där..




Puss
hej
/Joa

KlantJoa



Dennis lyckades filma mig precis när jag tappade massageapparaten, han kollade
inte ens när han filmade...Haha. Lägg märke till mitt jätte gap, tuggar faktiskt på en Riesen choklad å dom är så himla sega.

RSS 2.0