Kvällen..

 Ja idag så verkade hela kvällen vara emot mej, bestämde mej íaf för att inte gå ut. Istället så passade ja på att umgås lite med Marie Larsson:) Åså skulle ja vara taxi åt pappa å ulle. Vi började iaf handla lite grejer att äta sen så hyrde vi en film, men när vi skulle börja göra iordning avokadon som vi skulle ha till guacamolen såå upptäckte vi att den var stenhård innuti fast vi stog länge å valde å klämde på alla avokadosarna på affären för att inte ta en som var omogen. Men såklart så lyckades vi med de ändå. Det var ju totalt omöjligt att få bort skalet så de slutade med att ja fick ta en sax å klippa bort allt med, haha ja de vart som sagt en väldigt klumpig å äcklig guacamole som ja knappt rörde.

Justja eftersom ja inte visste när jag skulle skjussa hem ulle å pappa så tänkte vi att vi skulle försöka stanna kvar i stan så länge som möjligt så att vi inte behövde åka ända från forsa när vi precis hade varit i stan, så då var vi först en sväng till Thomas å lämnade alvedon till Jimmy för han hade tydligen ont i huvudet, satt å pratade med dom lite för att dryga ut tiden, sen åkte vi å handlade å hyrde film å tillslut så åkte vi även till skutan å köpte en varsin glass men dom ringde inte så då gav vi upp å åkte hem, började kolla på filmen som för övrigt var väldigt bra tror den hette What happens in Vegas..Men när vi väl skulle börja kolla på filmen så krånglade först dvdn där nere för oss så att ja inte fick igång den så då gick vi upp istället å även där började den andra krångla:S Men sen såg ja att de var en sladd som inte satt i så de löste ja rätt snabbt, vid halv 12 tiden skjussade ja Marie till bussen å sen hämtade ja pappa,ulle å Melvin efter.

Igår så var de mys med nåra av tjejerna med mat hemma hos Thilda, sen som vanligt så åkte Elin å jag å kikade på innebandy haha å HB vann som vanligt fast denna gång spelade dom mot Njutånger å inte Håsta. Shoppade även lite på stan igår blev ett par jeans å en tröja från Gina å sen lite hårgrejs bla hårfärg.

Så nu får de vara någ med upptadering för den här gången

Puss/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0